PERKHIDMATAN SEWA BAS MINI MURAH DI PJ, SUBANG, SHAH ALAM, KUALA LUMPUR
 
PERJALANAN DALAM KUMPULAN KECIL DENGAN MUDAH DENGAN PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS JAY C TOUR
Adakah anda mempunyai perjalanan yang dirancang untuk kumpulan kecil?
 
Perjalanan ini boleh merangkumi lawatan di sekitar Malaysia, atau perjalanan bersiar-siar untuk melihat banyak keajaiban yang ditawarkan negara ini, lawatan pendidikan untuk pelajar belajar lebih banyak untuk membantu kursus mereka, atau hanya tadika kecil atau perjalanan sekolah.
 
Jay C Tours menawarkan perkhidmatan penyewaan bas mini kami - kumpulan sempurna tidak lebih dari 30 pada satu masa.
 
Sekarang anda boleh melakukan perjalanan dalam kumpulan kecil tanpa bimbang perlu membayar lebih banyak untuk kenderaan sewa besar!
 
SIMPANKAN KUMPULAN KECIL ANDA YANG MEMERLUKAN JAY C TOURS
Kami di Jay C Tours memahami keperluan untuk pergi ke destinasi tepat pada waktunya dan kami ingin membantu anda meredakan anda dengan kebimbangan yang mungkin anda alami.
 
Anda mungkin tidak mahu membayar terlalu banyak dengan menyewa kenderaan besar untuk menampung kumpulan kecil anda, dan anda mungkin tidak mahu memberi terlalu banyak ruang untuk kumpulan anda kerana anda ingin menyimpan semuanya dalam kumpulan kecil supaya anda dapat menjaganya dengan lebih baik.
 
Inilah sebabnya mengapa perkhidmatan penyewaan bas mini kami adalah pilihan terbaik untuk kumpulan anda.
 
Kami menyediakan perkhidmatan penyewaan bas mini untuk bas mini 25 tempat duduk, bas mini 27 tempat duduk, bas mini 28 tempat duduk, minibus 30 tempat duduk dan yang paling banyak kami menampung kumpulan kecil adalah dengan minibus 31 tempat duduk kami.
 
Oleh itu, anda boleh memilih bas mini terbaik dan paling sempurna untuk keperluan perjalanan anda apabila anda memilih perkhidmatan penyewaan bas mini Jay C Tour.
 
BANTUAN PERSEKITARAN DENGAN MEMILIH PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS KAMI
Dengan bas mini, anda boleh yakin bahawa kami menggunakan minyak paling sedikit untuk membuat kenderaan kami bergerak.
 
Ini bermaksud pelepasan karbon yang lebih sedikit, jejak karbon yang lebih sedikit, jauh lebih ringan untuk anggaran anda dan menjadikan anda dan ahli kumpulan anda sebagai pahlawan untuk menyelamatkan planet ini!
 
Bukankah luar biasa apabila anda melakukan perjalanan dengan pelajar atau rakan anda di bas mini yang membantu mengurangkan pencemaran udara?
 
Kami di Jay C Tours memahami pentingnya mengurangkan pelepasan karbon kami sebagai sebuah komuniti dan inilah sebabnya perkhidmatan penyewaan bas mini kami adalah pilihan terbaik untuk anda bergerak di sekitar Malaysia.
 
Dengan menggunakan perkhidmatan penyewaan bas mini kami, anda dapat melakukan perjalanan di Klang, Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Damansara, Kuala Lumpur, Banting, Kajang, Nilai, Seremban, Lembah Klang, Ipoh, malah Pulau Pinang - bebas bimbang.
 
Tunggu apa lagi?
 
PERJALANAN DENGAN MUDAH KE DESTINASI PILIHAN ANDA DENGAN PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS KAMI!
Kami tahu bahawa anda dan sekumpulan rakan, rakan sekerja atau pelajar anda teruja untuk meneruskan perjalanan anda!
 
Mengapa tidak menghubungi pakar kami di + 60 16 362 6294 hari ini untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai perkhidmatan penyewaan bas mini kami?
 
Kami akan melaluinya dan membantu anda melakukan perjalanan yang sempurna di Malaysia dengan perkhidmatan penyewaan bas mini kami!
31 Seater Mini Bus
31 Seater Mini Bus
28 Seater Bas Mini
28 Seater Bas Mini
27 Seater Bas Mini
27 Seater Bas Mini
30 Seater Bas Mini
30 Seater Bas Mini
25 Seater Bas Mini
25 Seater Bas Mini
Switch To Desktop Version