About Us
Jay C Tours Sdn Bhd diperbadankan pada 21st Julai 2014. Pejabat pengurusan terletak di A-16-2, Level 2, Block A, Galleri Klang Sentral, Jalan Klang Sentral 14/KU 5, Klang Sentral, 41050 Klang, Selangor, Malaysia. Syarikat kami kini memiliki 22 buah kenderaan dengan kenderaan kontrak untuk melayani pelanggan.

Jay C Tours Sdn Bhd berharap untuk manambahkan bilangan kenderaan sehingga 30 dan menyediakan pelbagai kenderaan model untuk memenuhi keperluan pelanggan. Begitu juga, rangkaiannya dijangka siap di pelbagai lokasi strategik yang merangkumi semua bandar utama di Malaysia.

Jay C Tours Sdn Bhd telah mengumumkan satu pelan perniagaan yang akan meneruskan memandangkan iklim ekonomi pada masa kini, kematangan industri pengangkutan di Malaysia, potensi dan kekangan yang menentukan pertumbuhan perniagaan.

Eksport, perbelanjaan utama ke atas infrastruktur dan projek pembinaan serta perbelanjaan penggunaan swasta yang kukuh adalah sumber utama optimisme ini. Dari sudut pandangan serantau dan antarabangsa, pencapaian pertumbuhan ekonomi yang pesat di Malaysia adalah luar biasa.

Pelancongan yang berkembang dengan usaha kerajaan menimbulkan ancaman terhadap kemasukan 20 juta pelancong pada tahun yang akan datang. Pelbagai arahan oleh kerajaan telah dikeluarkan untuk membangunkan industri pelancongan dan pembangunan infrastruktur ini. Pertumbuhan ekonomi yang pesat dan perjalanan yang semakin meningkat akan mewujudkan keperluan pengangkutan telah meningkat.

Penciptaan sistem pengangkutan yang cekap, selamat dan moden untuk jalan, kereta api dan udara akan memerlukan pelaburan sektor swasta yang besar. Oleh itu, keperluan pengangkutan akan menambah.

Jay C Tours Sdn Bhd sudah bersedia untuk menyumbang kepada perkongsian ini. Ini bersama dengan program pembangunan lain akan meningkatkan imej Malaysia dan mempamerkan Malaysia sebagai destinasi yang layak kepada perniagaan dan pelancong. Dengan pelancongan yang kini merupakan pendapatan ketiga bagi negara dan dengan promosi dan pembangunan pelancongan, Malaysia pasti akan menjadi destinasi pelancongan utama.

Kami percaya bahawa industri Pengangkutan Bas akan memainkan peranan penting dalam mencapai gambaran lengkap pertumbuhan ekonomi Malaysia. Pasaran pengangkutan di Malaysia yang dipertimbangkan dalam kajian ini ditakrifkan sebagai sewa untuk tujuan pengangkutan jalan raya, termasuk bas, kereta, van dan kenderaan 4WD.

Our Services include, College Shuttle bus service, University Shuttle bus service, Shopping Mall Shuttle bus service, Shuttle Van Services, Corporate Bus services, VIP Bas Persiaran, VIP Van Services, VIP Tour Bus, Luxury Bus, Cheapest Van Services, Cheapest Bas Persiaran, Lowest Bas Persiaran, Affordable Bas Persiaran, Bus to Genting, Bus to Airport, Bas Persiaran In Kuala Lumpur,Shah alam, Klang , Puchong around Klang valley, Shuttle bus services, mini Bus Airport Transfer services, Bas Persiaran Airport Transfer services, Factory Van Services, Company bus services, Tourist coach Rental, Sewa Van persiaran, Sewa Bas Persiaran Executive, sewa van Persiaran Executive, Bus Rental Services, Van Rental Services, Bas Persiaran, Sewa Van, Airport Transfer Service, Tour Bus Transfer Services, Van Transfer services, Super VIP bus rental, Sewa VIP Bas, Shuttle Van Services, Mini bus rental, Sewa Bas Mini, Bus rental to Genting, Van rental to Genting, Van rental at Shah alam , Klang, KL, Bus rental at KL,Shah Alam,Klang, Sewa Bas persiaran Murah, Sewa Van Murah, Lowest price Bus rental services, Bas mini sewa KL, Bas Persiaran Sewa KL.


Switch To Desktop Version