Perkhidmatan Bus Shuttle Kontrak
Perkhidmatan Bus Shuttle Kontrak Perkhidmatan Shuttle Kontrak Selangor, Malaysia, Kuala Lumpur (KL), Klang Services, Rental | Jay C Tours Sdn Bhd
PERKHIDMATAN SEWA BAS SHUTTLE PROFESIONAL DI KUALA LUMPUR
 
PENYELESAIAN SEWA BAS SHUTTLE UNTUK SEMUA
Sekiranya anda pemilik perniagaan atau syarikat / penyelaras universiti, kami tahu anda mempunyai perkara yang lebih baik untuk menekankan logistik pengangkutan, yang boleh menyebabkan kelewatan keperluan perniagaan yang penting.
 
Pada masa yang sama, pekerja atau pelajar anda yang sibuk mempunyai perkara yang lebih penting untuk difikirkan kemudian untuk mengetahui bagaimana mereka akan sampai dari Titik A ke Titik B, dan jika mereka dapat bekerja atau kelas tepat pada waktunya jika mereka menggunakan pengangkutan awam. 
 
Dunia sudah bergerak cukup pantas, dan anda dan kakitangan dan pelajar anda perlu terus bergerak untuk bersaing dan maju.
 
PERKHIDMATAN SEWA BAS SHUTTLE MURAH
Sama ada anda pemilik perniagaan mencari cara untuk mempermudah cara pekerja anda berulang-alik setiap hari dengan meminta kakitangan atau pekerja syarikat anda melakukan perjalanan dari stesen kereta api / bas ke pejabat, atau kolej / universiti yang ingin memudahkan pelajar anda melakukan perjalanan antara kelas, pusat membeli-belah yang menutup pengunjung, syarikat penerbangan yang ingin mempunyai pengangkutan darat, atau untuk memindahkan orang dari satu tempat atau tempat lain, kami di Jay C Tours lebih senang membuat kontrak penyewaan bas ulang-alik jangka panjang yang sesuai untuk anda.
 
Dengan perkhidmatan penyewaan bas ulang-alik kami, anda pasti yakin bahawa kakitangan dan pelajar anda akan merasa selesa mengetahui bahawa mereka akan bekerja atau kelas tepat pada waktunya, dengan selesa, dan yang paling penting - selamat.
 
KAMI TELAH MENYELESAIKAN ANDA DI MANA-MANA ANDA
Kami memahami pentingnya masa ketika anda melakukan perjalanan antara destinasi mengikut jadual, sebab itulah perkhidmatan penyewaan bas ulang-alik kami meliputi kawasan di Klang, Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Damansara, Kuala Lumpur, Banting, Kajang, Klang Vallet, Nilai, Seremban, Ipoh, dan Pulau Pinang - selagi anda berada di Malaysia!
 
Inilah sebabnya mengapa kami tidak memberikan apa-apa selain perkhidmatan penyewaan bas ulang-alik profesional di mana sahaja anda berada di Malaysia.
 
SELESAIKAN PERGI
Apabila anda memilih perkhidmatan penyewaan bas ulang-alik kami, anda akan dapat menikmati tempat duduk kami yang lapang dan berbaring dengan duduk dan berehat, atau gunakan kemudahan tambahan kami untuk membuat perubahan pada persembahan anda atau membalas e-mel - tanpa menumpukan perhatian pada memerangi lalu lintas.
 
PERKHIDMATAN SEWA BAS SHUTTLE UNTUK SEMUA
Kami menyediakan perkhidmatan penyewaan bas ulang-alik untuk semua tujuan bukan eksekutif dan eksekutif.
 
Bas ulang-alik yang kami gunakan adalah untuk bas mini 25, 27, 28, 30, dan 31 tempat duduk, bas VIP 30 dan 31 tempat duduk, 40, 44, dan bas 45 tempat duduk termasuk bas dua tingkat. Selain daripada ini, kami juga melakukan penyewaan van ulang-alik 10 Tempat Duduk Shuttle Van dan 16 Tempat Duduk Shuttle Van.

PERKHIDMATAN SEWA BAS MUDAH DENGAN JAY C TOURS
Anda boleh mempercayai Jay C Tours untuk melindungi semua keperluan bas shuttle pekerja, kru syarikat penerbangan, pelawat, dan pelajar anda supaya anda dapat melakukan apa yang penting - kembali ke perniagaan seperti biasa. 
 
Pakar kami sedia membantu anda dalam sebarang peringkat proses penyewaan bas shuttle, untuk perubahan jadual waktu terakhir, dan menyusun sebut harga untuk memperibadikan penyewaan bas ulang-alik dan keperluan perjalanan anda.
 
Hubungi + 60 16 362 6294 untuk memulakan hari ini!

Sila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.


*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Switch To Desktop Version