Perkhidmaran Sewa Bas

PERKHIDMATAN SEWA BAS PERJALANAN PROFESIONAL DI MALAYSIA
 
MERANCANG PERJALANAN BERKUMPULAN DENGAN BAS?
Ada rancangan lawatan sehari ke destinasi tempatan? Atau adakah anda lebih suka perjalanan yang jauh dari kesibukan bandar?
 
Jay C Tours menjadikannya mudah dan berpatutan untuk mengelilingi Malaysia, tidak kira tujuan anda melancong. Dengan memberikan anda pilihan sewa bas pelancongan yang paling selesa dan profesional, anda boleh yakin bahawa semua keperluan pengangkutan anda dijaga dengan baik.
 
BERPINDAH KE ASAL KEPERLUAN PELANCANGAN ANDA
Sama ada anda sekumpulan rakan yang ingin meneroka negara dalam pengembaraan atau sekumpulan pelajar yang mengembara untuk tujuan pendidikan, kami mempunyai semua yang anda perlukan dan banyak lagi untuk menjadikan perjalanan anda tidak dapat dilupakan.
 
Apabila anda menempah perkhidmatan sewa bas pelancongan dengan kami, anda boleh membina jadual perjalanan anda berdasarkan perkara yang anda ingin lihat dan pergi serta memilih masa mengambil dan menghantar yang sesuai untuk anda.
 
Kami akan mengikuti jadual perjalanan anda sama seperti yang anda telah sediakan untuk pengalaman yang diperibadikan sepenuhnya.
 
Sama ada anda ingin melancong di Kuala Lumpur, atau di dalam Selangor - Lembah Klang, Klang, Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Damansara, Banting, Kajang, atau di Nilai, Seremban, Ipoh, mahupun Pulau Pinang, anda boleh yakin bahawa kami boleh menawarkan anda perkhidmatan sewa bas persiaran terbaik di Malaysia.
 
SAIZ BAS UNTUK SEMUA KUMPULAN
Jika idea memerah kereta bermotor melalui jalan yang sempit membuatkan anda gementar, jangan risau - kami ada penyelesaian untuk anda.
 
Bas mini terkecil yang kami sewa adalah untuk 25 tempat duduk, dan kami mempunyai bas mini untuk 27, 28, 30 dan 31 tempat duduk. Kami juga mempunyai bas VIP 30 dan 31 tempat duduk, bas 40, 44, dan 45 tempat duduk serta bas dua tingkat untuk kumpulan dengan lebih ramai orang dan bagasi tambahan.
 
ALAMI CARA BARU 'PERJALANAN DENGAN SELESA'
Tiada yang lebih menjengkelkan daripada mengembara bersesak-sesak di dalam kereta atau kenderaan kecil dalam perjalanan jauh yang penuh dengan keluhan dan bertanya ''Adakah kita sudah sampai?'' atau ''Boleh kami berhenti di kawasan rehat, sila?''
 
Dengan perkhidmatan sewa bas pelancongan kami, pakar khusus kami akan memilih bas sewa yang sesuai yang sesuai dengan destinasi dan bajet anda, membolehkan anda dan rombongan perjalanan anda berehat dan menikmati setiap detik perjalanan anda yang sepatutnya.
 
Tempat duduk kami yang lebih lapang dan berbaring, sistem video HD dan pemandu yang mesra akan menjadikan pengalaman anda tidak dapat dilupakan.
 
Jangan risau kerana di Jay C Tours, lawatan bas sewa profesional kami menawarkan kepada anda dan kumpulan anda mod pengangkutan yang selamat dan boleh dipercayai yang membolehkan anda berehat dan bersosial sepanjang perjalanan anda sambil pemandu pakar kami mengangkut anda ke destinasi anda.
 
TEMPAH BAS PERJALANAN ANDA HARI INI
Adakah anda sudah teruja untuk bermula? Begitu juga kita!
 
Sebaik sahaja anda mempunyai jadual perjalanan kasar, hubungi pakar tempahan kami di +60 16 362 6294 untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan sewa bas pelancongan kami di Malaysia.
 
Kami akan berada di sini untuk menjawab soalan anda, menangani sebarang kebimbangan dan membantu anda merancang perjalanan anda yang sempurna!

Sewa Bas Mini

PERKHIDMATAN SEWA BAS MINI PROFESIONAL DI PJ, SUBANG, SHAH ALAM, KUALA LUMPUR
 
PERJALANAN DALAM KUMPULAN KECIL DENGAN MUDAH DENGAN PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS JAY C TOUR
Adakah anda mempunyai perjalanan yang dirancang untuk kumpulan kecil?
 
Perjalanan ini boleh merangkumi lawatan di sekitar Malaysia, atau perjalanan bersiar-siar untuk melihat banyak keajaiban yang ditawarkan negara ini, lawatan pendidikan untuk pelajar belajar lebih banyak untuk membantu kursus mereka, atau hanya tadika kecil atau perjalanan sekolah.
 
Jay C Tours menawarkan perkhidmatan penyewaan bas mini kami - kumpulan sempurna tidak lebih dari 30 pada satu masa.
 
Sekarang anda boleh melakukan perjalanan dalam kumpulan kecil tanpa bimbang perlu membayar lebih banyak untuk kenderaan sewa besar!
 
SIMPANKAN KUMPULAN KECIL ANDA YANG MEMERLUKAN JAY C TOURS
Kami di Jay C Tours memahami keperluan untuk pergi ke destinasi tepat pada waktunya dan kami ingin membantu anda meredakan anda dengan kebimbangan yang mungkin anda alami.
 
Anda mungkin tidak mahu membayar terlalu banyak dengan menyewa kenderaan besar untuk menampung kumpulan kecil anda, dan anda mungkin tidak mahu memberi terlalu banyak ruang untuk kumpulan anda kerana anda ingin menyimpan semuanya dalam kumpulan kecil supaya anda dapat menjaganya dengan lebih baik.
 
Inilah sebabnya mengapa perkhidmatan penyewaan bas mini kami adalah pilihan terbaik untuk kumpulan anda.
 
Kami menyediakan perkhidmatan penyewaan bas mini untuk bas mini 25 tempat duduk, bas mini 27 tempat duduk, bas mini 28 tempat duduk, minibus 30 tempat duduk dan yang paling banyak kami menampung kumpulan kecil adalah dengan minibus 31 tempat duduk kami.
 
Oleh itu, anda boleh memilih bas mini terbaik dan paling sempurna untuk keperluan perjalanan anda apabila anda memilih perkhidmatan penyewaan bas mini Jay C Tour.
 
BANTUAN PERSEKITARAN DENGAN MEMILIH PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS KAMI
Dengan bas mini, anda boleh yakin bahawa kami menggunakan minyak paling sedikit untuk membuat kenderaan kami bergerak.
 
Ini bermaksud pelepasan karbon yang lebih sedikit, jejak karbon yang lebih sedikit, jauh lebih ringan untuk anggaran anda dan menjadikan anda dan ahli kumpulan anda sebagai pahlawan untuk menyelamatkan planet ini!
 
Bukankah luar biasa apabila anda melakukan perjalanan dengan pelajar atau rakan anda di bas mini yang membantu mengurangkan pencemaran udara?
 
Kami di Jay C Tours memahami pentingnya mengurangkan pelepasan karbon kami sebagai sebuah komuniti dan inilah sebabnya perkhidmatan penyewaan bas mini kami adalah pilihan terbaik untuk anda bergerak di sekitar Malaysia.
 
Dengan menggunakan perkhidmatan penyewaan bas mini kami, anda dapat melakukan perjalanan di Klang, Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Damansara, Kuala Lumpur, Banting, Kajang, Nilai, Seremban, Lembah Klang, Ipoh, malah Pulau Pinang - bebas bimbang.
 
Tunggu apa lagi?
 
PERJALANAN DENGAN MUDAH KE DESTINASI PILIHAN ANDA DENGAN PERKHIDMATAN SEWA MINIBUS KAMI!
Kami tahu bahawa anda dan sekumpulan rakan, rakan sekerja atau pelajar anda teruja untuk meneruskan perjalanan anda!
 
Mengapa tidak menghubungi pakar kami di + 60 16 362 6294 hari ini untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai perkhidmatan penyewaan bas mini kami?
 
Kami akan melaluinya dan membantu anda melakukan perjalanan yang sempurna di Malaysia dengan perkhidmatan penyewaan bas mini kami!
Switch To Desktop Version